Verhalen, links, menu’s… 2

Langzaam maar zeker krijgt de site weer body. Dit weekend alle verhalen bewerkt en van een menu voorzien. Daardoor is het nu heel eenvoudig mogelijk tussen de verschillende verhalen te switchen. Bovenaan elke verhaal pagina is het telkens op dezelfde plek vindbaar.

verhalen menu

 

De linkspagina is inmiddels van inhoud voorzien. Tot gisteren was het nog een kale pagina. Inmiddels kun je er weer terecht voor een overzicht van andere genealogie websites, websites met algemene genealogie informatie die je bijvoorbeeld kunnen helpen met het zoeken van je verwanten, websites van verwanten dus van familie in de meest brede zin van het woord en zo is er nog veel meer te vinden. Dus warm aanbevolen of je nou een doorgewinterde stamboom onderzoeker bent of als je nog maar net begint. Zoek je nog meer informatie over onze familie(s) dan kun je daar ook prima terecht.

links pagina

2 thoughts on “Verhalen, links, menu’s…

 1. Reply Wendy Rywhof mrt 23,2014 17:29

  Beste Freek Bosveld,

  Met veel plezier heb ik deze site bekeken. Erg mooi en overzichtelijk! De verhalen zijn erg leuk.
  Ik kwam hier omdat ik bezig ben een parenteel te maken van Sweer Ruhof, mijn oudste voorvader. Johanna Rietberg, de vrouw van Casper Hendrik Lanfermeijer is een van de achter-achterkleinkinderen.
  Het gezin en de nazaten heb ik met behulp van deze site kunnen aanvullen. Dank daarvoor, ik kwam er niet verder mee met de Wieiswie-site. Amsterdam staat daar nog lang niet volledig in.

  Met vriendelijke groet,
  Wendy Ruwhof

 2. nostacyber Reply nostacyber mrt 23,2014 18:36

  Hallo Wendy,

  Bedankt voor je complimenten. Kom gerust nog een keer kijken op de site. Hier en daar zitten nog wat ruwe kantjes maar daar wordt druk aan gewerkt. Alle verhalen worden bijvoorbeeld binnenkort nog van afbeeldingen voorzien. Ook bijvoorbeeld van de boerderij waar de stamvader van de Lanfermeijers vandaan kwam.

  met vriendelijke groeten,
  Freek Bosveld

Leave a Reply

  

  

  

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.